متخصصان آموزش دهنده به عموم

متخصصان آموزش به عموم
0 19038

شقایق جلالی

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی

RSS
متخصصان آموزش دهنده به عموم
سه کاری که مردان سرسخت، نباید انجام دهند.
Anonym
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

سه کاری که مردان سرسخت، نباید انجام دهند.

امی مورین
مترجم: عاطفه محمدصادق
این متن به سفارش مرکز خدمات روان‌شناسی و مشاوره زندگی ترجمه شده است

تفاوت زیادی بین قوی بودن از نظر ذهنی و قوی بودن به لحاظ عمل وجود دارد.روانشناسان دانشگاه راتگرز دریافتند، مردانی که به باورها و عقاید سنتی در باره مردانگی(مثل مرد باید محکم، شجاع، متکی به خود و کمتر احساسی باشد) چسبیده اند، احتمالا مشکلات پزشکی خودشان را نادیده می گیرند و علی رغم نشانه های خطرناک بیماری آنها دکتر رفتن را مربت به تعویق می اندازند.
زمانی که مردان پیش دکتر مرد می روند دردهایشان را کمتر از چیزی که هست نشان می دهند.اما فقط وقتی که دکتر آنها مرد باشد.این مردان با دکتر زن، صداقت بیشتری نشان می دهند.به احتمال زیاد دلیل این موضوع این است که آنها در مواجهه با دکتر زن کمتر خودشان را تحت فشار " قوی بودن" قرار می دهند. از قضا این مردان دکترهای مرد را ترجیح می دهند. چون معتقدند پزشکان مرد بهتر از پزشکان زن هستند. محققان بر این باورند دلیل اینکه مردان به طور متوسط پنج سال کمتر از زنان عمر می کنند، عقیده سفت و سخت آنها به محکم بودن است. عدم تمایل مردان به مراجعه به پزشک و تلاش آنها برای کم اهمیت نشان دادن مشکلاتشان مانع از جلوگیری بیماری در مراحل اولیه می شود. اما مشکلات سلامتی فقط به این دلیل نیست. اصرار به متکی به خود بودن در کار و مسائل دیگر نیز آسیب های خودش را دارد.
برای یک زندگی سالمتر و حتی طولانی تر مردان از انجام کارهای زیر باید جلوگیری کنند:
1.خودداری از درخواست کمک
کمک خواستن، چه از مشاور یک فرد خبره نشانه ضعف نیست. در حقیقت، آگاهی از این که شما در این زمان نیاز به کمک دارید نشانه قوی بودن است. این که اعتراف کنید جواب همه چیز را نمی دانید یا قادر به انجام فلان کار نیستید، شجاعت است. اما با مشورت گرفتن، حمایت دیگران، از جمله دکتر، شما قوی تر خواهید شد.
2.انکار درد
اینکه شما درد وحشتناک کمر دارید یا به خاطر افسردگی احساس ضعف می کنید، نیاز به پنهان کردن ندارد.نادیده گرفتن ناراحتی تان، درد را از بین نمی برد. اینکه به کسی بگویید آسیب دیده اید(چه فیزیکی چه روانی) به هیچ وجه شرم آور نیست.هنگامی که درد خود را مطرح می کنید، می توانید برنامه ای برای بهتر شدن بریزید.
3.اعتقاد به شکست ناپذیری
سخت کار کردن اغلب یک نقاب دروغین برای شما ایجاد می کند که می گوید: "من ضد گلوله هستم". اما تلاش برای متقاعد کردن خودتان یا اطرافیانتان که هیچ اتفاق بدی برای شما نخواهد افتاد، اصلا مفید نیست.حقیقت این است که شما آنقدر سخت و قوی نیستید که مریض نشوید.بیماری های جسمی و روانی برای هرکسی در هر زمانی ممکن است اتفاق بیفتد. اگر نادیده گرفتن مشکلاتتان طولانی شود، درمان آنها نیز سخت تر می شود.
مراقب خودتان باشید
در جایی که متکی بودن به خود، باعث غرور شماست، اعتراف به اینکه مشکل دارید اصلا کار راحتی نیست. اما باید بدانید که آسیب پذیر بودن نشانه ضعف نیست. شما می توانید بدون انجام دادن کاری، قوی باشید.تظاهر به قوی بودن را از بین ببرید و نترسید. این موضوع کیفیت زندگی شما و حتی شاید طول عمر شما را افزایش دهد.


حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است:
مورین، امی. (1395). سه چیزی که مردان سرسخت، نباید انجام دهند.. عاطفه محمدصادق (مترجم). برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی http://mrmz.ir/
مطلب بعدی 9 روش برای اینکه یاد بگیرید بیشتر خودتان را دوست داشته باشید.
چاپ
3020 به این مطلب امتیاز دهید:
3/0

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی