مقالات روانشناسی: مطالب علمی روانشناسی متخصصان و عموم

ویژه مطالعه

 

مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی، در راستای بخشی از رسالت خود که همانا ارتقای دانش روانشناختی متخصصان و نیز عموم مردم به ویژه مراجعان مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره می باشد، قصد دارد مطالبی را با عنوان ویژه مطالعه فراهم و انتشار نماید. از مخاطبان محترم سایت مرکز انتظار می رود گاه گاهی به این صفحه از سایت مراجعه نمایند و از همکاران متخصص مرکز و دیگر اعضای حرفه انتظار می رود نسبت به تهیه و ارسال مطالب اقدام نمایند تا با نام خودشان در سایت منتشر شود.

 

 

نشانه های خطر یک رابطه ناسالم
نشانه های خطر یک رابطه ناسالم
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

نشانه های خطر یک رابطه ناسالم

مارنی فرمن
مترجم: عاطفه محمدصادق
(این متن به سفارش مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی تهیه و تنظیم شده است)

ممکن است در یک رابطه سوءاستفاده آمیز باشید اما خبر نداشته باشید؟
 سواستفاده همیشه قابل مشاهده یا کتک زدن نیست. در حقیقت می تواند کاملا زیرکانه و ظریف باشد؛ چیزی که به آن سواستفاده روانشناختی یا هیجانی گفته می شود. سواستفاده روانشناختی زمانی اتفاق می افتد که یک شخص در رابطه تلاش می کند فرد دیگر را به هر روشی کنترل کند.فردی که مورد سواستفاده قرار می گیرد احساس ناراحتی و ناامیدی می کند. علاوه بر این بیشتر سواستفاده کنندگان، قربانی را متقاعد می کنند که تقصیر خودشان است.

 سواستفاده روانشناختی می تواند به شکل های زیر باشد:
 1.مسخره یا شرمنده کردن 2.تحقیر مداوم 3.انتقاد بیش از حد 4.نادیده گرفتن دیگری 5.خیانت 6.اسم گذاشتن 7.حسادت بی دلیل 8.گفتن: دوست دارم اما... 9.استفاده از جملاتی مثل: اگر این کار را نکنی...من... 10.کنترل و مسلط شدن 11.تهدید به اینکه اگر ترکش کنید خودکشی می کند 12.استفاده از پول برای کنترل 13.جدا کردن شما از دوستان و خانواده تان 14.انداختن تقصیر همه چیز به گردن شما

خیلی مهم است که بدانید این موضوع تقصیر شما نیست. سواستفاده گر متخصص دست انداختن شماست. سواستفاده گر با رفتارش شما را متقاعد می کند که سزاوار همین رفتار هستید و آنها به خاطر خودتان و کمک به شما اینطور رفتار می کنند.این افراد می دانند هر انسانی کمی احساس ناامنی و  تردید دارد  و آنها از همین احساس ناامنی علیه شما استفاده می کنند. برخی سواستفاده کننده ها در جمع بسیار عالی و بی نظیر رفتار می کنند به طوری که دیگران تحت تاثیر قرار می گیرند.

 امید کمی به بهبود رابطه وجود دارد. اگر فرد متوجه این موضوع بشود می تواند تغییر کند اما متاسفانه به ندرت این اتفاق می افتد. اگر در رابطه این چنینی هستید بهتر است در مورد ادامه آن تصمیم جدی تری بگیرید و کمک حرفه ای دریافت کنید. اولین قدم خروج از رابطه بازگرداندن اعتماد به نفستان است.  

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است: 
فرمن، مارنی. (1397).نشانه های خطر یک رابطه ناسالم . عاطفه محمدصادق (مترجم). برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی HTTP://MRMZ.IR/ 

مطلب قبلی صدای مزاحم درونتان را چطور تغییر دهید؟
مطلب بعدی وقتی کسی از ما خوشش نمی آید چه کار کنیم؟
چاپ
6810 به این مطلب امتیاز دهید:
2/0

دیدگاه خود را درج فرمایید

افزودن دیدگاه

x
اخبار و رویدادهای جدید
0 10870

پیام تسلیت

 

مرکز مشاوره ی زندگی با نهایت تاسف و تاثر درگذشت برادر گرامی جناب آقای دکتر مرتضی کشمیری را خدمت ایشان و خانواده‌ی محترمشان تسلیت عرض نموده و صبر جزیل  ‎برای ایشان آرزومند است.

0 21614

کارگاه های عموم

فرزند پرورری - مقابله با اهمالکاری - مدیریت خشم - ارتباط موثر بین فردی - تربیت جنسی - آموزش جراتمندی - مهارت های ارتباط موثر زناشویی

RSS
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی