مقالات روانشناسی: مطالب علمی روانشناسی متخصصان و عموم

ویژه مطالعه

 

مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی، در راستای بخشی از رسالت خود که همانا ارتقای دانش روانشناختی متخصصان و نیز عموم مردم به ویژه مراجعان مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره می باشد، قصد دارد مطالبی را با عنوان ویژه مطالعه فراهم و انتشار نماید. از مخاطبان محترم سایت مرکز انتظار می رود گاه گاهی به این صفحه از سایت مراجعه نمایند و از همکاران متخصص مرکز و دیگر اعضای حرفه انتظار می رود نسبت به تهیه و ارسال مطالب اقدام نمایند تا با نام خودشان در سایت منتشر شود.

 

 

هفت روش برای عذرخواهی درست
هفت روش برای عذرخواهی درست
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

هفت روش برای عذرخواهی درست

جن کیم
مترجم: عاطفه محمدصادق
(این متن به سفارش مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی تهیه و تنظیم شده است) 

 1.به اشتباهتان اعتراف کنید:  اولین قدم برای عذرخواهی این است که اشتباهتان را توضیح دهید. کسی که اشتباه می کند باید اعتراف کند و نشان دهد که می داند به شخص مقابل آسیب زده است.

 2.صادق باشید:  اغلب مردم جمله ای مثل "من متاسفم که اذیتت کردم اما..." می گویند اما در یک عذرخواهی صادقانه نباید تلاشی برای توجیه باشد. در عوض شما باید رفتار نادرست خود را بشناسید، مسئولیت آن را بپذیرید و برای تغییر تلاش کنید.

 3.طلب بخشش کنید:  وقتی شما طلب بخشش می کنید، به فرد فرصت می دهید که به شما پاسخ دهد. به آنها زمان دهید. این کار به آنها فرصتی می دهد که عذرخواهی شما را بپذیرند یا شما را ترک کنند.

 4.عذرخواهی را به عنوان برنده یا بازنده شدن نبینید:  بسیاری از افراد به خصوص زوجین آنقدر بحث را ادامه می دهند تا در آن پیروز شوند و عذرخواهی را به چشم باختن یا ضایع شدن می بینند. عذرخواهی فقط یک معنا دارد: شما برای رابطه بیشتر از خودخواهی تان ارزش قائل هستید.

 5.دیگران را سرزنش نکنید:  شاید به خاطر رفع عذاب وجدانمان سعی کنیم تقصیر را گردن دیگری بیندازیم و بگوییم تو باعث شدی من اینطور رفتار کنم. این یعنی شما مسئولیت اشتباه خود را نپذیرفته اید. سرزنش دیگران، عذرخواهی شما را باطل می کند.

 6.حاضر باشید به چند شیوه عذرخواهی کنید:   گاهی اوقات عذرخواهی به تنهایی کافی نیست شاید لازم باشد بارها و بارها  به ویژه برای اشتباهات جدی، طلب بخشش کنید. این کار به بازسازی اعتماد کمک می کند.

 7.به آنها بگویید چطور می خواهید تغییر کنید:  اگر تغییری در میان نباشد، عذرخواهی کار بی معنایی است. به دیگران توضیح دهید چطور می خواهید در آینده از بروز چنین مشکلی جلوگیری کنید و مهم تر از هرچیزی باید این تغییر را ادامه دهید و به آن متعهد باشید. این تنها راهی است که دیگران می فهمند شما واقعا متاسف هستید

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است: 
کیم، جن. (1396).هفت روش برای عذرخواهی درست. عاطفه محمدصادق (مترجم). برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی HTTP://MRMZ.IR/   
مطلب قبلی با حسادت همسرم چه کنم؟
مطلب بعدی سوالاتی که بهتر است قبل از ازدواج از شریکتان بپرسید
چاپ
4814 به این مطلب امتیاز دهید:
هیچ امتیازی موجود نیست

دیدگاه خود را درج فرمایید

افزودن دیدگاه

x
اخبار و رویدادهای جدید
0 10869

پیام تسلیت

 

مرکز مشاوره ی زندگی با نهایت تاسف و تاثر درگذشت برادر گرامی جناب آقای دکتر مرتضی کشمیری را خدمت ایشان و خانواده‌ی محترمشان تسلیت عرض نموده و صبر جزیل  ‎برای ایشان آرزومند است.

0 21614

کارگاه های عموم

فرزند پرورری - مقابله با اهمالکاری - مدیریت خشم - ارتباط موثر بین فردی - تربیت جنسی - آموزش جراتمندی - مهارت های ارتباط موثر زناشویی

RSS
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی