ویژه مطالعه برای متخصصان

مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی، قصد دارد مطالبی را با عنوان ویژه مطالعه متخصصان روانشناسی و مشاوره فراهم و انتشار نماید. از همکاران متخصص مرکز و دیگر اعضای حرفه انتظار می رود نسبت به تهیه و ارسال مطالب اقدام نمایند تا با نام خودشان در سایت منتشر شود.

 
م
وج سوم درمان های شناختی - رفتاری چیست؟

درمان­های مبتنی بر ذهن­آگاهی و پذیرش (treatments mindfulness- and acceptance-based ) به عنوان درمان­های موج سوم شناختی رفتاری شناخته می­شود. مداخلات مبتنی بر ذهن­آگاهی و پذیرش که دارای پشتوانه­ی تجربی هست شامل است بر: درمان پذیرش و تعهد (Acceptance and Commitment Therapy ) یا ACT ، رفتار درمانی دیالکتیکی (Dialectical Behavior Therapy ) یا DBT ، شناخت درمانی مبتنی بر ذهن­آگاهی (Mindfulness-Based Cognitive Therapy ) یا MBCT ، کاهش استرس مبتنی بر ذهن­آگاهی (Mindfulness-Based Stress Reduction ) یا MBSR .

موج اول با درمان­ های مبتنی بر مطالعات آزمایشگاهی رفتار و یادگیری ایجاد شد و نیروی برانگیزاننده­ی آن نارضایتی از رویکردهای روان­تحلیلی به روان­درمانی در دهه­ی 1950 بود. روش­های موج اول شامل شرطی عاملی، مهارت­آموزی، و روش­های مبتنی بر مواجهه بودند که به طور وسیعی مورد استفاده قرار می­گرفتند. موج دوم از این نیاز برآمد که لازم بود به طور مستقیم با شناخت­ها کار شود. در این موج بر نقش فرایندهای شناختی در پدیدآیی، بقاء و درمان اختلالات روانشناختی تاکید می­شود. از رویکردهای برجسته­­ی موج دوم می­توان به شناخت درمانی بک و درمان عقلانی- عاطفی الیس اشاره کرد. هر دو رویکرد بر شناسایی و اصلاح شناخت­های تحریف شده و غیرعقلانی تاکید داشتند. رویکردهای موج اول و دوم با هم یکپارچه شده و مجموعه وسیعی از درمان­ها تحت عنوان درمان­های شناختی رفتاری (CBT ) ایجاد کردند.

اخبار و رویدادهای جدید
0 10782

پیام تسلیت

 

مرکز مشاوره ی زندگی با نهایت تاسف و تاثر درگذشت برادر گرامی جناب آقای دکتر مرتضی کشمیری را خدمت ایشان و خانواده‌ی محترمشان تسلیت عرض نموده و صبر جزیل  ‎برای ایشان آرزومند است.

0 21558

کارگاه های عموم

فرزند پرورری - مقابله با اهمالکاری - مدیریت خشم - ارتباط موثر بین فردی - تربیت جنسی - آموزش جراتمندی - مهارت های ارتباط موثر زناشویی

RSS
افراد ضدگلوله!
افراد ضدگلوله!
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

افراد ضدگلوله!

برای خواندن مطلب کلیک نمایید

بلیا دپائولا

ترجمه از عاطفه محمدصادق

افزادی که از نظر احساسی قوی هستند را دیده اید؟ آنها هیچوقت غر نمی زنند، همیشه با کوشش و جدیت کار می کنند و مراقب دیگران هم هستند حتی وقتی دیگران ناسپاس و بدرفتار اند.

شکست ناپذیرها طوری رفتار می کنند که انگار آسیب ناپذیر اند. آنها همیشه احساسات خود را کنترل می کنند و خواسته ها و نیازهای دیگران را برآورده می کنند. این افراد به ندرت از دیگران تقاضای کمک می کنند یا نه می گویند. دیگران هم آنها را افرادی مقاوم و محکم می شناسند.

نکاتی برای افراد ضد گلوله:

  • آسیب پذیر یا حساس بودن یعنی خود را در نقش "ضعیف تر" قرار دهید. این کار شما را به سمت سلامت هیجانی سوق می دهد.
  • وقتی دیگران بیش از حد از شما درخواست می کنند نه بگویید.
  •  گاهی از دیگران بخواهید برخی نیازهای کوچک شما را برآورده کنند حتی وقتی خودتان می توانید انجامش دهید.
  • هرازگاهی نظرات خود را تغییر دهید که آنقدر برای منفعت دیگران قابل پیش بینی نباشید.
  • به جای بی نقص بودن تلاش کنید کافی باشید.
  • وقتی می گوییم کمی موضع ضعف بگیرید از ضعیف شدن نترسید. مطمئن باشید از ضدگلوله بودن تبدیل به فردی ضعیف نمی شوید.

دپائولا،بلیا.؟محمدصادق، عاطفه. (۱۴۰۰). نکاتی برای افراد ضد گلوله. برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی ومشاوره  زندگی HTTP://MRMZ.IR/ 

چاپ
4199 به این مطلب امتیاز دهید:
هیچ امتیازی موجود نیست

دیدگاه خود را درج فرمایید

افزودن دیدگاه

x
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی