مقالات روانشناسی: مطالب علمی روانشناسی متخصصان و عموم

ویژه مطالعه

 

مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی، در راستای بخشی از رسالت خود که همانا ارتقای دانش روانشناختی متخصصان و نیز عموم مردم به ویژه مراجعان مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره می باشد، قصد دارد مطالبی را با عنوان ویژه مطالعه فراهم و انتشار نماید. از مخاطبان محترم سایت مرکز انتظار می رود گاه گاهی به این صفحه از سایت مراجعه نمایند و از همکاران متخصص مرکز و دیگر اعضای حرفه انتظار می رود نسبت به تهیه و ارسال مطالب اقدام نمایند تا با نام خودشان در سایت منتشر شود.

 

 

چند راه برای حفاظت از کودکانتان در برابر سوءاستفاده جنسی
چند راه برای حفاظت از کودکانتان در برابر سوءاستفاده جنسی
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

چند راه برای حفاظت از کودکانتان در برابر سوءاستفاده جنسی


 کاترین سیفرت
مترجم: عاطفه محمدصادق
 (این متن به سفارش مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی تهیه و تنظیم شده است)

 امروزه که ما از مسائل اجتماعی آگاه تریم نیاز داریم در مورد حفاظت از کودکانمان چیزهای بیشتری یاد بگیریم

 1.کودکانتان را تشویق کنید در مورد روزشان صحبت کنند.انتظار نمی رود که بچه ها خودشان از قبل بدانند که می توانند نه بگویند و از یک بزرگسال دور شوند. با صحبت های منظم در مورد اتفاقات روز، بین خودتان و کودک اعتماد ایجاد کنید. طوری در آنها احساس راحتی ایجاد کنید که بتوانند در مورد هر موضوعی صحبت کنند. سپس اگر حرفی از رفتارهای غیرعادی شنیدید وظیفه شماست که اقدام کنید.

 2.در مورد سوءاستفاده های جنسی مطلب بخوانید و اطلاعات داشته باشید. آیا می دانید از هر 6 دختر 1 نفر تا 18 سالگی مورد آزار قرار می گیرد.آیا می دانستید هر آزار گر جنسی قبل از دستگیری به طور میانگین 117 بار موفق به این کار می شود؟ با حقایق آشنا شوید.

 3.نشانه های خطر را بشناسید.مجرمان جنسی معمولا مهربانی می کنند تا اعتماد کودکان را کسب کنند. آنها می توانند بسیار آرام و مهربان باشند تا شما را فریب دهند اما همیشه یک علامت خطر هست که کمی غیرعادی است. مثلا اگر یک بزرگسال اسباب بازی های زیادی در منزل خود داشته باشد و کودکان محل را به خانه خود ببرد این یک علامت خطر احتمالی است. اگر همین فرد هیچ دوست و فعالیتی نداشته باشد یک علامت خطر بزرگتر است. با این فرد صحبت کنید. اگر مشکوک است به پلیس گزارش کنید.

 4.بدانید کودکانتان کجا هستند و چه کسانی پیششان اند.دوستان و والدین دوستان کودکتان را بشناسید. قبل از اینکه اجازه دهید فرزندتان به منزل آنها برود از قابل اعتماد بودنشان مطمئن شوید

 5.همیشه باید همراه کودکان بیش از یک بزرگسال باشد تا اگر یک فرد آزارگری کرد فرد دیگر مراقبت لازم و تذکر لازم را بتواند بدهد.

 6.به کودکان یاد دهید که خطر از طرف کسانی می آید که مورد اعتماد آنهاست. به کودکتان بگویید" لمس جاهای حساس، بد است؛ از طرف هرکس که باشد باز هم بد است. اگر کسی شما را لمس کرد باید کمک بگیری. وقتی هم شک داشتی که کار بدی انجام می ده یا نه از یک بزرگسال بخواه که کمکت کنه"

 7. کسانی که مورد آزار قرار گرفته اند را برای درمان ببرید.

 8.نسبت به علائم هشیار باشید. سوءاستفاده همیشه شکستگی یا کبودی قابل مشاهده نیست. گاهی تغییرات شدید در خواب، خوراک، رفتارهای عجیب یا خلق و خو می تواند نشانه خطر باشد.  

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است:
 سیفرت، کاترین. (1396).چند راه برای حفاظت از کودکانتان در برابر سوءاستفاده جنسی. عاطفه محمدصادق (مترجم). برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی HTTP://MRMZ.IR/
مطلب قبلی برخورد با عصبانیت نوجوان
مطلب بعدی اگر نگران چیزی هستید به این 9 سوال جواب دهید
چاپ
4644 به این مطلب امتیاز دهید:
هیچ امتیازی موجود نیست

دیدگاه خود را درج فرمایید

افزودن دیدگاه

x
اخبار و رویدادهای جدید
0 10788

پیام تسلیت

 

مرکز مشاوره ی زندگی با نهایت تاسف و تاثر درگذشت برادر گرامی جناب آقای دکتر مرتضی کشمیری را خدمت ایشان و خانواده‌ی محترمشان تسلیت عرض نموده و صبر جزیل  ‎برای ایشان آرزومند است.

0 21560

کارگاه های عموم

فرزند پرورری - مقابله با اهمالکاری - مدیریت خشم - ارتباط موثر بین فردی - تربیت جنسی - آموزش جراتمندی - مهارت های ارتباط موثر زناشویی

RSS
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی