مقالات روانشناسی: مطالب علمی روانشناسی متخصصان و عموم

ویژه مطالعه

 

مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی، در راستای بخشی از رسالت خود که همانا ارتقای دانش روانشناختی متخصصان و نیز عموم مردم به ویژه مراجعان مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره می باشد، قصد دارد مطالبی را با عنوان ویژه مطالعه فراهم و انتشار نماید. از مخاطبان محترم سایت مرکز انتظار می رود گاه گاهی به این صفحه از سایت مراجعه نمایند و از همکاران متخصص مرکز و دیگر اعضای حرفه انتظار می رود نسبت به تهیه و ارسال مطالب اقدام نمایند تا با نام خودشان در سایت منتشر شود.

 

 

مقابله با خیانت
مقابله با خیانت
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

مقابله با خیانت

 تارا ول
مترجم: عاطفه محمدصادق
(این متن به سفارش مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی تهیه و تنظیم شده است)  

1.با کلماتتان مهربان باشید
 پژوهش ها نشان می دهند وقتی از دیگران بدگویی می کنیم، افرادی که به ما گوش میدهند بیشتر به نکات منفی ما پی می برند تا کسی که از او شکایت می کنیم. مثلا، وقتی غیبت یک فرد خودشیفته را می کنید، افرادی که به حرف های شما گوش می دهند بعدا شما را به عنوان فردی خودشیفته به یاد می آورند تا کسی که در مورد او صحبت کرده اید. صحبت کردن مهربانانه درباره خود و دیگران، زمینه را برای روابط قابل اعتماد آینده فراهم می کند.

2.شخصی سازی نکنید
تحقیقاتی که روی حافظه انجام شده نشان می دهد ما تمایل داریم خودمان را مهم تر از بقیه ببینیم و رویدادهای مختلف را به خودمان نسبت بدهیم. در ابتدا اگر بدانید که مهم ترین بازیگر هر داستانی شما نیستید، شاید احساس بدی پیدا کنید اما در نهایت از اینکه مسئول هر اتفاق بدی که می افتد شما نیستید، احساس آرامش خواهید کرد. افراد غالبا با ربط دادن همۀ مسائلی که عملا هیچ ربطی به به آنها نداشته، موجب آزاد خودشان می شوند.

3.درباره دیگران فرضیه سازی نکنید
 اعتقاد به اینکه شما انگیزه و نیت دیگران را می دانید، باعث بروز مشکلات زیادی می شود. بدون سوال درباۀ نیت واقعی افراد می توانیم انواع داستان هایی که هیچ ربطی به واقعیت ندارد بسازیم و با دیدگاه های منفی درباره خود، جهان و مردم زندگی را به خودمان سخت کنیم. در صورت امکان از مردم دربارۀ انگیزه و نیت هایشان سوال کنید. اگر پیش فرض ما این باشد که مردم می خواهند به ما آسیب بزنند، این اعتقاد منجر به پیشگویی خودکام بخش شود(پیشگویی خودکامبخش یعنی دربارۀ وقوع اتفاقی پیشگویی می کنیم و بعد غیرخودآگاه در مسیری حرکت می کنیم که این اتفاق به وقوع بپیوندد و بعد می گوییم دیدی گفتم)

4.بدانید که شما بهترین کارها را انجام دادید
 وقتی اتفاق غیر منتظره ای می افتد، می توانیم به راحتی درون اگرها و شایدها و بایدها گیر کنیم. اگر فلان حرف را نزده بودم یا زده بودم این اتفاق نمی افتاد. تحقیقات نشان می دهند ما دوست داریم روی همه اتفاقات کنترل داشته باشیم. ما تمایل داریم جزئیات مکالمات و رفتارها را نشخوار کنیم و از خودمان ایراد بگیریم. به خاطر داشته باشید شما بهترین کار ممکن را در آن لحظه انجام دادید. همچنین به آنچه یاد گرفته اید دقت کنید؛ سپس به خودتان استراحت داده و در فرصت های آینده از آنچه آموخته اید استفاده کنید.

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است: 
ول، تارا. (1396).مقابله با خیانت . عاطفه محمدصادق (مترجم). برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی http://mrmz.ir/   
مطلب قبلی با خشم نوجوانم چطور برخورد کنم؟
مطلب بعدی من خوب نیستم
چاپ
7492 به این مطلب امتیاز دهید:
5/0

دیدگاه خود را درج فرمایید

افزودن دیدگاه

x
اخبار و رویدادهای جدید
0 10782

پیام تسلیت

 

مرکز مشاوره ی زندگی با نهایت تاسف و تاثر درگذشت برادر گرامی جناب آقای دکتر مرتضی کشمیری را خدمت ایشان و خانواده‌ی محترمشان تسلیت عرض نموده و صبر جزیل  ‎برای ایشان آرزومند است.

0 21558

کارگاه های عموم

فرزند پرورری - مقابله با اهمالکاری - مدیریت خشم - ارتباط موثر بین فردی - تربیت جنسی - آموزش جراتمندی - مهارت های ارتباط موثر زناشویی

RSS
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی