مقالات روانشناسی: مطالب علمی روانشناسی متخصصان و عموم

ویژه مطالعه

 

مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی، در راستای بخشی از رسالت خود که همانا ارتقای دانش روانشناختی متخصصان و نیز عموم مردم به ویژه مراجعان مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره می باشد، قصد دارد مطالبی را با عنوان ویژه مطالعه فراهم و انتشار نماید. از مخاطبان محترم سایت مرکز انتظار می رود گاه گاهی به این صفحه از سایت مراجعه نمایند و از همکاران متخصص مرکز و دیگر اعضای حرفه انتظار می رود نسبت به تهیه و ارسال مطالب اقدام نمایند تا با نام خودشان در سایت منتشر شود.

 

 

سه باور غلط مراجعین در مورد روان درمانی
سه باور غلط مراجعین در مورد روان درمانی
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

سه باور غلط مراجعین در مورد روان درمانی

 

1.صحبت کردن در مورد مشکل کمکی به من نمی کند: در ظاهر این جمله درست است(و البته روان درمانی صرفا حرف زدن نیست).متخصصان روان درمانی هنر زبان را می آموزند و با در نظر داشتن اهداف شما، در مورد نگرانی هایتان حرف می زنند. اگر تحت درمان هستید و اینطور به نظر می رسد که فقط حرف می زنید، احتمالا گفتگویی که حاوی عناصر درمانی است تشخیص نداده اید.اگر گفتگو عالی و بی دردسر پیش می رود احتمالا به دلیل پیوند درمانی فوق العاده ای است که بین شما و درمانگرتان برقرار شده است. با این وجود، اگر درمان شبیه حرف زدن با دوستتان شده و رشدی اتفاق نمی افت، احتمالا کسی که برای درمانگری انتخاب کرده اید مناسب اهداف درمانی شما نیست.

2.درمان برای آدم های دیوانه است: این عبارت پر از انگ، رایج ترین باور غلط درباره روان درمانی است. تصوری که از روان درمانی داریم بسیار جهت دار است:نیاز به مراقبت های سلامت روان به معنای دیوانه بودن نیست؛ بلکه بدان معناست که فرد شجاعت کافی برای کمک گرفتن را هنگام نیاز دارد. مردم فکر می کنند کسی که روان درمانی دریافت می کند فاقد توانایی تفکر، داشتن شغل، زندگی مستقل و داشتن همسر و زندگی است. بله، برخی افرادی که تحت روان درمانی هستند چنین مشکلاتی را تجربه می کنند اما هزاران نفر دیگر هستند که زندگی عادی دارند.گاهی کمک نگرفتن اوضاع را بدتر و پیچیده تر می کند. لازم است از این موضوع آگاه باشیم که کارکرد داشتن در زندگی الزاما نشانه سلامت روان نیست.

3.مجبور می شوم دارو مصرف کنم: متخصصان سلامت روان مختلفی وجود دارند. اگر فکر می کنید پیش متخصص بروید حتما مجبور هستید دارو بگیرید احتمالا دارید از روان پزشک حرف می زنید. روانشناسان، مشاوران و مددکاران دارو نمی دهند و صرفا با گفتگو کار را جلو می برند. بسته به مشکل فعلی، شاید روان پزشک بتواند سهمی در سفر سلامتی شما داشته باشد اما برای بسیاری از تشخیص ها، گفتگوی درمانی اصلی ترین روش درمانی است. اینکه نیاز به دارو هست یا نه بستگی به نوع و شدت مشکل فعلی شما دارد و این دارو با روان درمانی ترکیب خواهد شد. هرگونه تردید و نگرانی در مورد دارو را با متخصص در میان بگذارید.

 

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است:

محمدصادق، عاطفه. (1398).سه باور غلط مراجعین در مورد روان درمانی. برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی HTTP://MRMZ.IR/ 

مطلب قبلی چطور به شریک عاطفی خود بگویید که از نظر فیزیکی برای شما جذاب نیست؟
مطلب بعدی خط قرمزهایی که نشان می دهد درمانگر شما فرد مناسبی برای شما نیست
چاپ
5260 به این مطلب امتیاز دهید:
هیچ امتیازی موجود نیست

دیدگاه خود را درج فرمایید

افزودن دیدگاه

x
اخبار و رویدادهای جدید
0 10788

پیام تسلیت

 

مرکز مشاوره ی زندگی با نهایت تاسف و تاثر درگذشت برادر گرامی جناب آقای دکتر مرتضی کشمیری را خدمت ایشان و خانواده‌ی محترمشان تسلیت عرض نموده و صبر جزیل  ‎برای ایشان آرزومند است.

0 21560

کارگاه های عموم

فرزند پرورری - مقابله با اهمالکاری - مدیریت خشم - ارتباط موثر بین فردی - تربیت جنسی - آموزش جراتمندی - مهارت های ارتباط موثر زناشویی

RSS
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی