متخصصان آموزش به روانشناسان و مشاوران

متخصصان آموزش به روانشناسان و مشاوران

 

 

 آموزش تخصصی به روانشناسان و مشاوران

 

همکاران فعلی مرکز مشاوره زندگی

دکتر حمید پورشریفی

لینک رزومه

دکتر جمیله زارعی

لینک رزومه

دکتر مهرنوش اثباتی

لینک رزومه

دکتر کمیل زاهدی تجریشی

لینک رزومه

 

 

 

همکاران قدیمی مرکز مشاوره زندگی)

 

نام همکار

برای آشنایی بیشتر

دکتر عبداله امیدی

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر عباس بخشی پور

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر حمید پورشریفی

متخصص روانشناسی سلامت

لینک رزومه

دکتر حمیدرضا حسن آبادی

متخصص روانشناسی تربیتی

لینک رزومه

 

 دکتر  جعفر حسنی

متخصص روانشناسی

 لینک رزومه

دکتر فریبا زرانی

متخصص روانشناسی سلامت

لینک رزومه

دکتر ناصر صبحی قراملکی

متخصص روانشناسی

لینک رزومه

دکتر کارینه طهماسیان

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر شهرام محمدخانی

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر مجید محمود علیلو

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه 

   دکتر نادر منیرپور

متخصص روانشناسی سلامت

    لینک رزومه

 

دکتر محمدعلی نظری
متخصص نوروساینس 

 لینک رزومه

دکتر مصطفی نوکنی

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر حمید یعقوبی

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

 

 

 

 

 

متخصصان ارایه دهنده خدمات مشاوره ای و رواندرمانی

متخصصان ارایه دهنده آموزش به سازمان ها


متخصصان آموزش دهنده به عموم

اخبار و رویدادهای جدید
0 10788

پیام تسلیت

 

مرکز مشاوره ی زندگی با نهایت تاسف و تاثر درگذشت برادر گرامی جناب آقای دکتر مرتضی کشمیری را خدمت ایشان و خانواده‌ی محترمشان تسلیت عرض نموده و صبر جزیل  ‎برای ایشان آرزومند است.

0 21560

کارگاه های عموم

فرزند پرورری - مقابله با اهمالکاری - مدیریت خشم - ارتباط موثر بین فردی - تربیت جنسی - آموزش جراتمندی - مهارت های ارتباط موثر زناشویی

RSS
EasyDNNNews
اگر هدف شما واقعا در زندگی شاد بودن است از این موارد دوری کنید
Anonym
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

اگر هدف شما واقعا در زندگی شاد بودن است از این موارد دوری کنید

کیل هیلر
مترجم: عاطفه محمدصادق
  (این متن به سفارش مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی ترجمه شده است) 

 شاد بودن چیزی است که اکثر ما برای رسیدن به آن تلاش می کنیم، اما در همین مسیر، چیزهایی هستد که جلوی پیشروی ما را می گیرند.

 1.حسادت: وقتی دوستان، همکاران یا حتی خواهر و برادر خود را می بینید که به موفقیت رسیده اند کاملا عادی است که از خودتان بپرسید من چرا به هیچ جا نرسیده ام. وقتی دیگران به موفقیت می رسند، دامی که ممکن است در آن بیفتیم حسادت است. شما می خواهید این موفقیت، شغل، پول و هرچیزی که آنها به آن رسیدند داشته باشید اما با این حسادت نه تنها به هیچ موفقیتی نمی رسید بلکه موجب پسرفت شما هم خواهد شد. مدام از خودتان می پرسید: چرا آنها، من نه؟ یک جواب برای این سوال وجود دارد: به این دلیل که زمان شما نرسیده. اما خواهد رسید. مهم این است که تمرکز خود را به جای اهداف دیگران، روی اهداف خود بگذارید و زندگی خودتان را بکنید نه زندگی اطرافیانتان را.

 2.بیش از حد کار کردن: عبارت شایعی که در اطراف ما به گوش می رسید از این قرار است: "باید سخت کار کنی تا به هرچیزی می خواهی برسی".کار کردن مسئله ای واضح است و همه باید کار کنیم، اما بین تمام نیازها باید تعادل برقرار شود. ذهن و بدن شما در طول روز انرژی زیادی تولید می کند که باید در جاهای مختلف صرف شود. از پای درآوردن خودتان منجر به آسیب های ناشی از استرس و سوءتغذیه می شود. به اندازه و موثر کار کنید.. کم کردن ساعت ها و حجم کاری به مغز اجازه نفس کشیدن می دهد.

 3.ترس از هدف گذاری : آیا به اندازه کافی خوب هستید؟ درست است، بستگی دارد. آیا حاضرید برای خوب بودن قدمی بردارید؟ اگر بله، پس خوب هستید حتی اگر هنوز کاری نکرده باشید. نگران بودن برای رسیدن به آنچه که می خواهید و می توانید کاری انجام دهید هرگز برای شما موفقیتی نمی آورد. متعهد بودن به لیست اهدافتان با گام های کوچک و عبور از هر مرحله به مرحله بعد شما را به موفقیت نزدیک می کند.

 4.اهمال کاری: شروع کردن، سخت ترین کار دنیا است. ما اغلب به خاطر ترس از آماده نبودن، کاری را شروع نمی کنیم. واقعیت این است که هیچکس کاملا آماده تلاش کردن نیست؛ اما شروع کردن و افتادن در مسیر به شما فرصتی می دهد که کارهایی را برای قوی تر شدن و غلبه بر نقص ها پیدا کنید. نشستن روی صندلی و خیره نگاه کردن به اهداف، ما را به هیچ جا نمی رساند.

 5.فکرکردن به دیروز: ما اغلب غرق گذشته خود می شویم و تظاهر می کنیم که نمی خواهیم اشتباهات گذشته را تکرار کنیم. در خیالات‌تان، امروز می خواهید عالی باشید و همه اهداف هم قابل دستیابی هستند و چیزی برای نگرانی وجود ندارد. متاسفانه، زندگی همیشه یک جور نیست. هرکسی اشتباه می کند. اشتباهات به ما شانس این را می دهند که در مورد خودمان چیزهای جدیدی یاد بگیریم. غلبه بر سختی ها با زندگی در همین لحظه شروع می شود نه از جنگیدن با اماها، اگرها، شایدها، باید ها و غیره.

 6.فکر کردن به فردا: اندیشه فردا می تواند ترسناک باشد. آیا می توانم به اهداف مالی ام برسم؟زندگی ام؟ اگر شکست بخورم کسی هست از من حمایت کند؟ همه این نگرانی ها طبیعی هستند و باید در نظر گرفته شوند اما نه به این شدت. نداستن اینکه چه چیزی پیش روی ماست می تواند وحشتناک باشد و در عین حال نباید نسبت به آنها بی اهمیت بود و همه اینا در حالی است که کار زیادی از شما بر نمی آید. اگر شما در مسیر اهدافتان حرکت کنید و به خودتان یادآوری کنید که در حال انجام چه کاری هستید، همه چیز خوب خواهد شد. امروز مهم ترین روز است.

 7.انتظار کامل بودن :شاد بودن به معنای کامل بودن نیست. کمال گرایی در انتهای رشد به دست می آید. شما به اهدافتان رسیدید. این عالی است. اما الآن چه؟ شما تبدیل به یک شخص هدف محور در جستجوی شادی شده اید. وقتی همه چیز کامل باشد، هیچ کاری برای انجام دادن وجود ندارد. یک فرد هدف محور با هیچ چیز شاد نمی شود.

 8.انتظارِ داشتن یک رابطه کامل: عشق یا هر رابطه دیگری (دوستی) کامل نیست و نیاز به نگهداری، تعمیر و تعادل دارد. هیچ کس حتی در بهترین حالت، کامل نیست. عشقی که دارید را بپذیرید و نقص های شریک خود  را نشخوار نکنید و ببینید آنها برای چه هستند، برای چه مانده اند و چطور برای رشد کردن تلاش می کنند.

 9.نپذیرفتن کلمه "نه": این کلمه دو حرفی قدرت فوق العاده ای دارد. می تواند شما را بارها و بارها شکست دهد. اما فکر می کنید چی؟ زمانی که شادی را جستجو می کنید، کلمه"نه" را بیشتر از "بله" می شنوید و این طبیعی است. هر "نه" گامی به سمت "بله" ای است که در جستجوی آن هستید.

 10.بهانه تراشی: پیش روی با دروغ، سرزنش و دیگر داستان هایی که بار روی دوش‌تان را سبک کند درست نیست. اینکار منجر به توهم می شود. به زودی شما تمام این بهانه هایی که ساخته اید باورتان می شود. در نهایت نمی توانید عیب هایتان را ببینید و از رشد شخصیتتان جلو گیری می شود.

 11.انتظارات: چه انتظاراتی دارید؟چه کسی آنها را برای شما تنظیم کرده؟ آیا خودتان این استانداردها را ساخته اید یا دیگران مثل والدین یا مطالبی که در مجلات خوانده اید؟ اگر اینها انتظارات شما نیستند، آنها را رها کنید. اگر در تلاش هستید زندگی فرد دیگری را زندگی کنید یعنی نمی خواهید شاد باشید. انتظارات دیگران را رها کنید و انتظارات خودتان را انتخاب کنید.

 اگر یاد بگیرید چطور به خودتان گوش دهید، شاد بودن می تواند برای شما اتفاق بیفتد.حواس پرتی، انتظارات و استانداردهای دوگانه ذهن انسان را اشباع می کند. این چیزها مانع رسیدن ما به صلح و آرامش می شود. صدای درونی ما کمتر و کمتر می شود و از ما فاصله می گیرد. صدای خودتان را پیدا کنید، این چیزها را رها کنید و جهش بزرگی به سمت شادی بردارید.    

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است:
هیلر، کیل. (1395). اگر هدف شما واقعا در زندگی شاد بودن است از این موارد دوری کنید. عاطفه محمدصادق (مترجم). برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی http://mrmz.ir/  
مطلب قبلی چند تمرین برای شفقت ورزیدن به خود
مطلب بعدی 15 نوع آزار کلامی
چاپ
4949 به این مطلب امتیاز دهید:
هیچ امتیازی موجود نیست

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی