متخصصان آموزش دهنده به عموم

آقای دکتر کمیل زاهدی تجریشی
0 18915

شقایق جلالی

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی

RSS
متخصصان آموزش دهنده به عموم
از محل کارتان اخراج شده اید؟
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

از محل کارتان اخراج شده اید؟

شری بورگ کارتر
مترجم: عاطفه محمدصادق
(این متن به سفارش مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی تهیه و تنظیم شده است)

 در وضعیت اقتصادی امروزه، از دست دادن شغل می تواند واقعا ویران کننده باشد. در این میان گاهی برخی دلایل روانشناختی وجود دارند که می توانند مانع حل مشکل تان شوند.اولا ثروت و دارایی همیشه نماد قدرت بوده است. بنابراین از دست دادن شغل اغلب از دست دادن قدرت معنی می شود. دوما بسیاری از افراد شغلشان را بخشی از هویتشان می دانند. برای برخی افراد اخراج شدن برابر است با بی هویتی.این طرز فکر در تمام جهان دارای ارزش است. از دست دادن شغل( و درامد به دنبال آن) منجر به احساس شدید گناه می شود؛ عدم توانایی تامین خانواده. در نهایت افسردگی پاسخ رایجی به از دست دادن شغل است و افسردگی میزبان مشکلات دیگر است. اگرچه تمام این احساسات کاملا طبیعی اند اما می توانند اثر خود تخریب گر داشته باشند و قدرت حل مسئله را از فرد بگیرند. ادراک و برداشت ما تاثیر زیادی روی فکر و رفتارمان دارد. بنابراین اگر ادراک منفی باشد احتمال بروز رفتار مثبت به طور قابل توجهی پایین است.

 اگر شغلتان را از دست داده اید از این هفت مورد اجتناب کنید:

1.وحشتزده نشوید: کمی اضطراب برای انجام اقدام مفید لازم است اما وحشتزدگی فقط وضعیت را بدتر می کند.

 2.منزوی نشوید: یک حیوان زخمی دوست دارد به تنهایی به زخم هایش برسد و برخی افراد هم زمانی که ناراحت و آسیب دیده هستند این کار را می کنند.کمی فکر کردن به کارهای اشتباه گذشته برای درس گرفتن مفید است اما ارتباط با دوستان و همکاران را از دست ندهید.

 3.اجازه ندهید احساسات منفی، شما را از پای در بیاورند: خشم، ناراحتی و تلخی کاملا عادی هستند. اما ماندن در این احساسات منفی انرژی شما را که می تواند صرف دیدن و پیدا کردن فرصت های بهتر شود از شما  بگیرد

 4.سختگیری نکنید: شاید فکر کنید کارهای موقتی ارزش زحمت کشیدن ندارند اما اگر پول موضوعی حیاتی است  یک شغل موقت لازم است.علاوه بر این گاهی فرصت های موقتی، فرصت های دائمی خوبی ایجاد می کنند.دست از فکر کردن بردارید و کاری کنید

 5.از "چی میشد اگه..." اجتناب کنید:زندگی در گذشته جایی نیست که الان شما نیاز داشته باشید. اگر نیاز فوری مالی ندارید از این فرصت برای رسیدگی به خانواده، سلامتی، تحصیل و سایر حوزه های زندگی استفاده کنید.اگر پول نیاز است شروع به گشتن فرصت های دیگر کنید. مجددا اهداف زندگی تان را بررسی کنید.

 6.رخوت و بیحالی را کنار بگذارید: وقتی احساس افسردگی می کنید غیرفعال می شوید اما در برابر این موضوع مقاومت کنید. هرکاری برای فعال بودنتان انجام دهید، مثل ورزش. این کار نه تنها افکار منفی را دور می کند بلکه اثرات روانشناختی مثبتی دارد. برای پیدا کردن فرصت های جدید شغلی نیاز به انرژی دارید.

 7.تنهایی را کنار بگذارید: اگر هیچ کدام از روش های بالا کمکی به شما نکرد درمورد احساساتتان با خانواده صحبت کنید. گاهی دریافت کمک حرفه ای لازم است شما چیزی بیش از شغلتان هستید. اشتیاق شما را هدایت می کند و توانمندی هایتان سفر جدیدی را شروع می کند،جاده تمام نمی شود.

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است: 
بورگ کارتر، شری. (1397).از محل کارتان اخراج شده اید؟. عاطفه محمدصادق (مترجم). برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی HTTP://MRMZ.IR/ 
مطلب قبلی وقتی کسی از ما خوشش نمی آید چه کار کنیم؟
مطلب بعدی دکتر کمیل زاهدی تجریشی
چاپ
8333 به این مطلب امتیاز دهید:
2/0

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی