متخصصان آموزش دهنده به عموم

خانم عاطفه محمدصادق
0 18807

شقایق جلالی

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی

RSS
متخصصان آموزش دهنده به عموم
نکاتی برای مقابله با احساسات منفی بعد از فاجعه
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

نکاتی برای مقابله با احساسات منفی بعد از فاجعه

 جمع آوری و تالیف: عاطفه محمدصادق
(این متن به سفارش مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی تهیه و تنظیم شده است)

هر اتفاق بدی ممکن است

در دنیایی زندگی می کنیم که لحظه به لحظه در مورد ویرانی و تخریب چیزهایی می شنویم.به خصوص امروزه با توسعه وسایل ارتباطی، اخبار از چندین منبع مختلف و به راحتی به گوش ما می رسد. در درجه اول باید از اطلاعاتی که به ذهن ما وارد می شود آگاه باشیم چرا که تاثیر عمیقی روی سلامت روان ما دارد. وقتی اخبار بد را می شنویم غمگین و حتی افسرده می شویم. شاید مدام به این فکر کنید که اگر برای من و خانوادم چنین اتفاقی بیفتد چی؟و این افکار عملکرد عادی شما را دچار مشکل می کند. 1.مواجهه با رسانه ها و آدم های منفی را محدود کنید: این خوب است که از اخبار روز آگاه باشیم اما این آگاهی اگر باعث درگیری مداوم فکری ما شود تاثیرات مخربی روی سلامت ما دارد. 2.فعالیت عادی خودتان را داشته باشید:فاجعه اجتناب ناپذیر است. جهان بدون بلایا وجود ندارد. باید بدانید بعد از هر فاجعه زندگی همچنان جریان دارد.اگر داوطلب کمک هستید که عالی است اما اینکار همیشه هم ممکن نیست.اگر نگرانی تنها کاری است که از شما بر می آید، دست نگه دارید و بلند شوید و به فعالیت های روزمره خود ادامه دهید. 3.با افرادی که مصیبت دیده اند همدلی کنید: اگر کسی را در منطقه مصیبت زده می شناسید در صورت امکان با وی تماس بگیرید و بگویید که نگرانش هستید. این همدلی به سلامت روان هر دو نفر کمک می کند. از طریق رسانه های اجتماعی و ارسال یک پیام، همدلی خود را با بازماندگان ابراز کنید. 4.با دیگران صحبت کنید: اگر به خاطر فاجعه رخ داده غمگین و مضطرب هستید با کسی صحبت کنید. گاهی صحبت با یک دوست به اندازه کافی کمک کننده است. 5.داوطلب شوید، اهدا کنید و دیگران را آموزش دهید:حتی اگر کمک کوچکی از شما بر می آید انجام دهید. اگر فکر میکنید پتانسیلی دارید که اینجور مواقع مفید است از آن بهره بگیرید.

حتی شرایط منفی و دشوار هم می تواند چیزهای مثبتی در خود داشته باشد

 وقتی زلزله می آید افراد زیادی کشته می شوند. این یک واقعیت تلخ و اجتناب ناپذیر است. با این حال می توانید داستان های قهرمانانی را بخوانید که به دیگران کمک کردند. داستان افرادی که زندگی دیگران را نجات دادند. داستان شجاعت و عشقی که انسان ها در این موقعیت به هم نوعشان دادند. منظور این نیست که حادثه منفی را جشن بگیرید! در عوض درخشش امید، قهرمانی یا مهربانی انسان ها را در هر موقعیتی ببینید.

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است:
 محمدصادق، عاطفه. (1396).نکاتی برای مقابله با احساسات منفی بعد از فاجعه. برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی HTTP://MRMZ.IR/    
مطلب قبلی چطور از قضاوت دیگران نترسیم؟
مطلب بعدی با حسادت همسرم چه کنم؟
چاپ
6426 به این مطلب امتیاز دهید:
4/0

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی