در روزهای خانه نشینی چطور از بالا گرفتن تعارض ها جلوگیری کنیم؟
1.پذیرش بیش از هر وقت دیگری نیاز است. به نظرات و احساسات یکدیگر گوش دهید(گوش دادن به معنای تایید یا اطاعت نیست!).استرس و نگرانی فرد مقابل را درک کنید. شاید رابطه جنسی برای یکی از همسران روشی برای کاهش استرس و تنش باشد اما فرد مقابل هنگام استرس، نیاز جنسی کمتری تجربه کند. تفاوت های فردی را بپذیرید و برای رسیدگی به نیازهای هم هرچه بیشتر تلاش کنید.
2.بهترین زمان برای انجام فعالیت های مشترک و لذت بخش: بهانه ای برای انجام ندادن فعالیت مشترک وجود ندارد! این بهترین فرصت است که روزانه ساعتی را به انجام کاری اختصاص دهید که هردو از انجام آن لذت ببرید(بازی، فیلم کمدی، آشپزی و غیره).
3.زمان هایی را برای تنها بودند به یکدیگر بدهید: اگر فردی هستید که در طول روز حتما به فضای شخصی نیاز دارید این را به همسرتان بگویید. از او بخواهید کمک کند تا شرایطی فراهم شود و شما بتوانید در اتاقی دیگر کمی با خودتان خلوت کنید. برای این کار زمانی را مشخص کنید.
4.انتظار نداشته باشید همکاری همیشه موثر واقع شود: گاهی بهترین تصمیم مصالحه و کوتاه آمدن به نفع نیاز دیگری است. لازم نیست در همه مواقع برنده باشید. گاهی تسلیم شدن برای دیگری نهایت قدرت است.
5.الان زمان خوبی برای حل ناراحتی های کهنه و اینکه "گل روز خواستگاری چرا زشت بود" نیست. وقت برای حل مسائل قدیمی همیشه هست. در حال حاضر تنش و فشار زیادی روی افراد است و هر جرقه کوچکی در این انبار باروت پیامدهای ناگواری خواهد داشت.
حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتابشناسی زیر بلامانع است:
محمدصادق، عاطفه. (1398). در روزهای خانه نشینی چطور از بالا گرفتن تعارض ها جلوگیری کنیم؟. برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاورهزندگی HTTP://MRMZ.IR/