رها کردن کینه
برای خواندن ادامه مطلب کلیک نمایید
مارک گولستون
ترجمه از عاطفه محمدصادق
به کینه هایی که از دیگران دارید و سالهاست با خودتان حمل می کنید توجه کرده اید؟
به نظر می رسد ما تا زمانی که نیاز به سرزنش دیگران داریم آنها را نمی بخشیم؛ و تا زمانی که نمی توانیم اقرار کنید که آسیب پذیر هستیم نیاز به سرزنش کردن داریم؛ و نمیخواهیم بپذیریم آسیب پذیر هستیم چون شاید باعث شود ضربه دوم را نیز بخوریم.
رها کردن کینه ها به این معنا نیست که دیگران فرصت دارند دوباره به ما آسیب بزنند. این یعنی من خشمی که از تو دارم رها میکنم اما اجازه هم نمیدهم به من صدمه بزنی.
چند روش برای رها کردن کینه وجود دارد:
1.اولین کسی باشید که دنبال سازش است: اگر کسی به شما بی ادبی کرد بدون مقابله به مثل از او توضیح بخواهید.
2.به دنبال نقاط مشترک با شخصی که احساس می کنید به شما ظلم کرده باشید: تعارض ها تفاوت بین آدم ها را برجسته می کند. اگر کسی در ازدحام مترو شما را هول می دهد این را در نظر بگیرید که هر دوی شما یک هدف مشترک دارید و آن هم عجله و اشتیاق برای رسیدن به مکان دیگری است. به جای شیطانی جلوه دادن رفتار دیگران به این فکر کنید که ممکن است هدف مشترکی داشته باشید.
3.اجازه ندهید یک موضوع کوچک، یک زندگی را به خود اختصاص دهد. وقتی کینه ها قدیمی می شوند با ارزش تر جلوه می کنند! قبلا از اینکه مسئله به حافظه دور شما وارد شود مسئله را حل و فصل کنید.
4.به این فکر کنید آیا کینه ای که دارید ریشه ای منطقی دارد؟ اگر با کسی زندگی می کنید که واقعا می تواند به شما صدمه بزند، کینه به شما کمک می کند از خودتان مراقبت کنید.
5.نگه داشتن کینه چه سودی برایتان دارد؟
حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتابشناسی زیر بلامانع است:
گولستون، مارک. محمدصادق، عاطفه. (1400). رها کردن کینه. برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی HTTP://MRMZ.IR/