چرا برخی افراد همچنان بیرون می روند و در خانه نمی مانند؟
چرا برخی افراد در طول پاندمیک رفتار منطقی ندارند؟
دکتر جولیا شاو
خودخواه، احمق، بی فکر، شرور. اینها کلماتی است که برای توصیف افرادی که در خانه نمی مانند و به سفر و تفریح می روند استفاده می کنیم.
1.قدرت درک مسئله را نداریم: درک و فهم مشکلات بزرگ و پیچیده گاهی برای انسان سخت می شود. وقتی مشکلات بزرگی پیش روی انسان قرار می گیرد فکر می کند در یک فیلم تخیلی قرار گرفته و هیچ چیز واقعی به نظر نمی رسد.برخی افراد نمی توانند بزرگی مسئله را درک کنند.
2. درگیر افکار آرزومآبانه می شویم: در عصر دیجیتال پیدا کردن مقاله ای که چیزی به شما بگوید که دوست دارید بشنوید سخت نیست. تفکر آرزومآبانه می تواند موجب دست کم گرفتن یا فاجعه سازی شود.اگر به این فکر می کنید که دنیا دارد به آخر می رسد ممکن است شروع به خرید و انباشن آذوقه به صورت افراطی کنید و عرصه را برای نیازمندان دیگر تنگ کنید و اگر هم فکر می کنید یک سرماخوردگی ساده است بار سفر می بندید و راهی جاده می شوید و خودتان و دیگران را در معرض خطر قرار می دهید.
3.باور نمی کنیم: وقتی تمام اخبار در مورد بحران و داستان های هیجان انگیز مربوط به آن پخش می شود بعد از مدتی تاثیر عکس می گذارد و ما نسبت به اخبار بی حس و بی تفاوت می شویم.
4.گیج می شویم:نمی دانیم باید چه کار کنیم.کاری که دیروز به انجام آن تشویق می شدیم امروز اشتباه بزرگی تلقی می شود.این مسئله شاید باعث گیجی ما برای انجام رفتار صحیح شود و برای انجام کارهایمان به شهود و احساسات متوسل شویم.
در نتیجه: خانه بمانید و فکر نکنید کسانی که در خانه نمی مانند الزاما خودخواه و ضد اجتماعی هستند. دیگران را متقاعد کنید که خانه ماندن برای خودشان بهتر است.
حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتابشناسی زیر بلامانع است:
محمدصادق، عاطفه. (1398). چرا برخی افراد همچنان بیرون می روند و در خانه نمی مانند؟. برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی HTTP://MRMZ.IR/