متخصصان آموزش به روانشناسان و مشاوران

متخصصان آموزش به روانشناسان و مشاوران

 

 

 آموزش تخصصی به روانشناسان و مشاوران

 

همکاران فعلی مرکز مشاوره زندگی

دکتر حمید پورشریفی

لینک رزومه

دکتر جمیله زارعی

لینک رزومه

دکتر مهرنوش اثباتی

لینک رزومه

دکتر کمیل زاهدی تجریشی

لینک رزومه

 

 

 

همکاران قدیمی مرکز مشاوره زندگی)

 

نام همکار

برای آشنایی بیشتر

دکتر عبداله امیدی

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر عباس بخشی پور

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر حمید پورشریفی

متخصص روانشناسی سلامت

لینک رزومه

دکتر حمیدرضا حسن آبادی

متخصص روانشناسی تربیتی

لینک رزومه

 

 دکتر  جعفر حسنی

متخصص روانشناسی

 لینک رزومه

دکتر فریبا زرانی

متخصص روانشناسی سلامت

لینک رزومه

دکتر ناصر صبحی قراملکی

متخصص روانشناسی

لینک رزومه

دکتر کارینه طهماسیان

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر شهرام محمدخانی

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر مجید محمود علیلو

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه 

   دکتر نادر منیرپور

متخصص روانشناسی سلامت

    لینک رزومه

 

دکتر محمدعلی نظری
متخصص نوروساینس 

 لینک رزومه

دکتر مصطفی نوکنی

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

دکتر حمید یعقوبی

متخصص روانشناسی بالینی

لینک رزومه

 

 

 

 

 

متخصصان ارایه دهنده خدمات مشاوره ای و رواندرمانی

متخصصان ارایه دهنده آموزش به سازمان ها


متخصصان آموزش دهنده به عموم

اخبار و رویدادهای جدید
0 10678

پیام تسلیت

 

مرکز مشاوره ی زندگی با نهایت تاسف و تاثر درگذشت برادر گرامی جناب آقای دکتر مرتضی کشمیری را خدمت ایشان و خانواده‌ی محترمشان تسلیت عرض نموده و صبر جزیل  ‎برای ایشان آرزومند است.

0 21497

کارگاه های عموم

فرزند پرورری - مقابله با اهمالکاری - مدیریت خشم - ارتباط موثر بین فردی - تربیت جنسی - آموزش جراتمندی - مهارت های ارتباط موثر زناشویی

RSS
EasyDNNNews
Anonym
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

هفت کلید برای داشتن یک رابطه سالم و شاد

استفانی سرکیس
مترجم: عاطفه محمدصادق
این متن به سفارش مرکز خدمات روان‌شناسی و مشاوره زندگی ترجمه شده است

   هفت کلید برای داشتن یک رابطه سالم و شاد
 1.احترام متقابل  اگر بین شما و همسرتان احترام متقابل وجود نداشته باشد، راه سختی پیش رو دارید. احترام متقابل به این معنا نیست که هرچیزی همسرتان می گوید با آن موافقت کنید و انجام دهید. به این معناست که یکدیگر را تحسین کنید و عشق ورزیدن را همواره در زندگی خود داشته باشید. همچنین حمایت از یکدیگر را فراموش نکنید. یکی از پیشگامان زوج درمانی(جان گاتمن) در عرض چند دقیقه مصاحبه با زوجین می تواند آینده رابطه آنها را پیش بینی کند. چطور این کار را انجام می دهد؟ اگر در تعاملات آنها هیچ نشانه ای از تحقیر و توهین وجود نداشته باشد معمولا عاقبت خوبی خواهند داشت. سوءاستفاده چه از نوع فیزیکی چه کلامی و چه هیجانی، احترام متقابل را زیر سوال می برد. شما برای داشتن یک رابطه سالم باید احترام متقابل داشته باشید.
 2.بحث و گفتگو کردن، نه دعوا من هرگز زوج سالمی را ندیدم که باهم بحث نکنند. آنها هرگز دعوا نمیکنند اما گفتگو میکنند. اگر یک زوج پیش شما بیاید و به شما بگوید که هرگز بحث نکرده اند معلوم می شود یک جای کار می لنگد. شما می توانید بحث کنید بدون اینکه نیازی به دعوا کردن باشد. شما و همسرتان بدون اینکه صدای خود را بالا ببرید نظر خود را بیان می کنید. ممکن است گاهی باهم موافق یا مخالف باشید و این کاملا عادی است.
 3.تفاهم داشتن در مسائل جنسی شما و همسرتان باید هردو از نحوه رابطه جنسیتان رضایت داشته باشید و یک مشارکت دو طرفه وجود داشته باشد. رابطه جنسی چیزی نیست که از آن به عنوان تنبیه استفاده کنید. اگر شما و شریکتان در رابطه جنسی خود احساس راحتی نمی کنید، می توانید در مورد آن آشکارا و بدون انتقاد صحبت کنید. برای روابط جنسی خود وقت بگذارید. مهم نیست که چقدر خسته و سرتان شلوغ است، همیشه باید برای رابطه جنسی وقت کافی بگذارید.
 4.تفاهم در سبک فرزندپروری اساسا سه نوع سبک فرزندپروری وجود دارد: الف:مستبد: قوانین، قوانین و قوانین. بدون استثناء ب:مقتدرانه: قوانین وجود دارند و بچه ها می توانند نظر خود را اعلام کنند. اما نظر نهایی با والدین است. ج:آسان گیر: در این سبک، کمترین قوانین وجود دارد. اگر شما و همسرتان بر روی یک سبک توافق ندارید باید باهم صحبت کنید. هر کدام از شما ممکن است با سبک های فرزندپروری مختلف بزرگ شده باشید و تمایل داشته باشید با همان سبک، فرزندان خود را بزرگ کند. اگر هنوز بچه دار نشده اید اما به فکر بچه دار شدن هستید، باید با شریک زندگی خودتان در این مورد صحبت کنید.
 5.برابری در مسائل مالی حتی اگر یکی از شما درآمد بیشتری نسبت به دیگری دارد، هردو حق مساوی در مورد این پول دارید. هیچ حساب پنهانی وجود ندارد و قبل از هر خرید بزرگی باید باهم تصمیم بگیرید. فکر میکنید اگر یک حساب مشترک به جای حساب های جداگانه داشته باشید، اوضاع سخت و پیچیده می شود؟به صمیمیت رابطه تان آسیب میزند؟ نه، حتی به صمیمی تر شدنتان کمک میکند. باعث میشود بر سر مسائل مالی دعواهای طولانی نداشته باشید.
 6.اهداف و ارزش های مشترک زوج هایی که علائق متفاوتی دارند یا حتی از نظر مذهبی و فرهنگی هم متفاوت هستند، میتوانند رابطه ی سالمی داشته باشند. موضوع مهم این است که ارزش ها و اهداف مشترکی داشته باشید. به عبارت دیگر چیزی که رابطه سالمی می سازد داشتن عقاید مشترک است. شما ممکن است هردو معتقد باشید خدمت به جامعه خیلی مهم است یا هردو از این که یکی از اعضای خانواده تان بخواهد با شما زندگی کند خوشحال شوید. اهداف مشترک می تواند شامل بزرگ کردن بچه هایی سالم و شاد یا صرفه جویی باشد. شما می توانید روی اهداف یک ساله، پنج ساله و حتی ده تا 20 ساله کار کنید.کار کردن روی یک هدف مشترک، رابطه شما را محکم تر می کند.
 7.تفریح جوآن وودوارد می گوید: مسائل جنسی ممکن است بعد از یک مدت جذابیت خود را از دست بدهد اما ازدواج کردن با مردی که هرروز شما را می خنداند لذت بخش ترین چیز است. زندگی بدون شوخ طبعی بیش از حد جدی می شود.

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است:
سرکیس، استفانی. (1395). هفت کلید برای داشتن یک رابطه سالم و شاد. عاطفه محمدصادق (مترجم). برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره زندگی http://mrmz.ir/

 

مطلب قبلی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد و شفقت: مصاحبه با دکتر دنیس تیرچ و دکتر لورا سیلبراستاین
مطلب بعدی خودتان را می شناسید؟ 6 روش برای دانستن اینکه شما که هستید
چاپ
3338 به این مطلب امتیاز دهید:
هیچ امتیازی موجود نیست

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی