متخصصان آموزش دهنده به عموم

شقایق جلالی
0 18481

شقایق جلالی

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی

RSS
متخصصان آموزش دهنده به عموم
آداب جدایی روابط عاطفی
مدیر سایت
/ دسته بندی ها: مطالعه برای عموم

آداب جدایی روابط عاطفی

سئولیت عاشق فقط در زمان با هم بودن نیست بلکه در جدایی هم هست.

 

ترجمه و تالیف: عاطفه محمدصادق

مهمترین ویژگی دوست داشتن انسان، محبت و عشق در مرحله ارتباط نیست بلکه رفتار درست در مرحله جدایی است. در زمان به دست آوردن قلب معشوق ما مراقب و محتاط هستیم اما در زمان جدایی خشن و بی محابا. مسئولیت عاشق فقط در زمان با هم بودن نیست بلکه در جدایی هم هست. بیشتر زخم هایی که در ذهن ما نقش می بندد به دلیل جدایی نیست بلکه به نحوۀ جدا شدن بر میگردد. مهمترین قدم در جدایی این است که بی خبر رابطه را ترک نکنیم. جدایی باید گام به گام و با توافق دو جانبه باشد. دو طرف باید به هم فرصت تجزیه و تحلیل بدهند و یکدیگر را از نظر روانی برای جدایی آماده کنند.

به منظور تسهیل جدایی موفق رهنمود های زیر را در نظر بگیرید:

زوج درمانی: هدف ایده آل مشاوره زناشویی حفظ ازدواج است اما وقتی یکی از طرفین تصمیم به ترک ازدواج داشته باشند مشاوره می تواند ایده خوبی باشد.

وقتی جدایی دیر یا زود قرار است اتفاق بیفتد معمولا یک دوره تعارض وجود خواهد داشت. لازم است بحث هایی هرچند دردناک در مورد جدایی وجود داشته باشد تا هر دو نفر بتوانند با این واقعیت سازگار شوند. عصبانی بودن امری طبیعی است اما دو نفر باید تلاش کنند گفتگو کنند.

3.اگر فرزندی وجود دارد باید به آنها در مورد طلاق توضیح داده شود. بهتر است هرکدام از والدین جداگانه با بچه ها صحبت کنند اما هر دو حتما این کار را بکنند. طلاق همیشه برای فرزندان ناراحت کننده است اما می تواند تروما نباشد. حتی گاهی فرزندان می گویند کاش پدر و مادرشان در کودکی طلاق می گرفتند!

به احساسات یکدیگر احترام بگذارید و منافع مالی دو طرف را مد نظر بگیرید. انتقام جویانه یا کینه توز نباشید. اگر فرزندی در میان باشد باید بتوانید بعد از طلاق و جدایی رابطه دوستانه ای به خاطر کودکان حفظ کنید. مسائل مالی نیاز به توافق دارد اما به ندرت هر دو طرف توافق را عادلانه بدانند. اختلاف در مورد مسائل مالی اجتناب ناپذیر است.

از فرزندان به عنوان اهرم فشار استفاده نکنید. جدا از اینکه هر والدی حق دارد فرزند خود را ببیند، فرزند شما انسان است و به هر دو والد نیاز دارد. باعث آسیب دیدگی او نشوید. حتی اگر کودک نمی خواهد والدی را ببیند شما باید پافشاری کنید!(به جز مواردی که احتمال آسیب جدی کودک از سمت یکی از والدین وجود دارد).

 

 

حقوق معنوی محفوظ و ذکر منبع با کتاب‌شناسی زیر بلامانع است:

محمدصادق، عاطفه. (1400). توجه طلبی افراطی. برگرفته در روز؟؟ سال؟؟ از سایت مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره  زندگی HTTP://MRMZ.IR/ 

مطلب قبلی از شریک عاطفی دخترم/پسرم خوشم  نمی آید.چه کار باید کرد؟
مطلب بعدی به فرد عصبانی نگویید...
چاپ
2299 به این مطلب امتیاز دهید:
هیچ امتیازی موجود نیست

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
پیوستن به دریافت کنندگان پیامک های مرکز

  

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های تخصصی 

جهت دریافت اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار و کارگاه های مرکز مشاوره زندگی

 

 

 

قابل توجه علاقمندان دریافت اخبار کارگاه های ویژه عموم

جهت دریافت اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

لینک سامانه پیامکی اخبار کلاس های مرکز مشاوره زندگی